Stages

Student-stage

Een student-stage bij Kneppelhout?

Je kunt bij ons een (betaalde) student-stage volgen. Zo’n stage duurt twee maanden bij een sectie. Als student-stagiaire bij Kneppelhout draai je volledig mee binnen ons kantoor. Zo ga je mee naar zittingen en besprekingen met klanten. Daarnaast help je bij het onderzoeken van jurisprudentie en bij het maken van notities en processtukken. Ook word je betrokken bij interne opleidingen, gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale evenementen. Op deze manier krijg je een beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die worden gesteld aan een (beginnend) advocaat. 

Tijdens je stage word je begeleid door een stagecoördinator. Hij of zij ziet toe op jouw introductie binnen kantoor en de voortgang van de stage. Je zit bij de advocaten op de werkvloer, hierdoor krijg je veel mee van de dagelijkse praktijk. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling.

Voor student-stages in 2018 kan al worden gereageerd. Ben jij enthousiast en zou je graag stage willen lopen bij Kneppelhout? Upload dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en gewenste periode hier

 

 

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT