Stages

Studentstage

Een studentstage bij Hoens & Souren Keereweer is een goede mogelijkheid om te bezien hoe de theorie in de praktijk gebracht wordt. Naast ondersteunende activiteiten, zoals het verrichten van jurisprudentieonderzoek, het opstellen van adviezen of concepten, word jij ook nauw betrokken bij de overige activiteiten van kantoor. Tijdens de studentstage krijg jij de gelegenheid om mee te gaan naar zittingen en om besprekingen met cliënten bij te wonen. Hierdoor kan een goed inzicht worden verkregen in de zeer wisselende werkweek van een advocaat. Het lopen van een stage verbreedt daarnaast jouw juridische kennis.

Hoens & Souren Keereweer biedt universitaire studenten de mogelijkheid om twee maanden mee te werken in verschillende secties. Stages zijn mogelijk gedurende het gehele jaar. Zit jij in het 3e of 4e jaar van je WO rechten studie dan zijn we op zoek naar jou!

Tijdens de stage ontvang jij een passende bruto stagevergoeding. Na afronding van de stage ontvang jij een stageverklaring.

Ben jij geïnteresseerd in het lopen van een stage bij ons kantoor, dan kun jij een brief, voorzien van motivatie, curriculum vitae en een cijferlijst zenden naar:

Hoens & Souren Keereweer Advocaten
mr N.F. Barthel
Postbus 7191
2701 AD Zoetermeer
e-mail: recruitment@hslaw.nl

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT