Stages

Studentstage (Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht)

Enthousiaste en ambitieuze student stagiaires zijn altijd meer dan welkom. Als je in de eindfase van je studie Nederlands recht zit, kun je bij ons kennismaken met de advocatuur. In principe duurt de stage twee maanden, maar afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden zijn er individuele afspraken te maken over de duur of het aantal inzetbare dagen per week.
Student stage
Als student stagiair word je gekoppeld aan één van onze advocaten. Bij deze advocaat kun je altijd terecht met vragen. Hij of zij zorgt ervoor dat je meedraait met interessante zaken en dat je naar zittingen en besprekingen meegaat. Daarnaast werk je mee aan zaken door notities te schrijven, of door concepten van processtukken of brieven te maken. Zo maak je kennis met zowel de procespraktijk als de adviespraktijk.

Ook leer je ons advocatenkantoor kennen door de sectielunches, kantoorborrels en andere kantooractiviteiten. En onze advocaten nemen je natuurlijk graag mee naar Jonge Balie-activiteiten, zoals borrels en feesten.

Scriptiestage
Het is bij ons ook mogelijk een scriptiestage te lopen. Tijdens een scriptiestage schrijf je op ons kantoor je (Master)scriptie. Je kan daarbij gebruikmaken van onze bibliotheek, databanken en overige knowhow en je wordt begeleid door een advocaat. Daarnaast besteed je een gedeelte van je tijd aan het meedraaien in de praktijk. Zo leer je ons advocatenkantoor kennen terwijl je je scriptie schrijft.

De stageperiode wordt afgesloten met een beoordeling door de begeleidende advocaat. Er wordt een marktconforme stagevergoeding betaald.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Frederieke America-Rutgers op 070 - 3746 384 of america@ekelmansenmeijer.nl. Of stuur een brief met curriculum vitae, een overzicht van je studieresultaten en eventuele referenties naar mevrouw Mr. A.G. van de Velde, Anna van Saksenlaan 30, 2593 HT Den Haag.

Gezocht student-stagiaires Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht

Zit jij in je master Ondernemingsrecht of Arbeidsrecht en wil je weten hoe deze rechtsgebieden zijn in de praktijk? Wil jij weten hoe het is om op een middelgroot kantoor te werken? Kom dan twee maanden meedraaien op onze sectie Ondernemingsrecht of onze sectie Arbeidsrecht.

Stuur je motivatiebrief met Curriculum Vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen naar:

Ekelmans & Meijer Advocaten
Mevrouw Mr. A.G. van de Velde
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
vandevelde@ekelmansenmeijer.nl

Wil je meer informatie neem dan contact op met Frederieke America-Rutgers: america@ekelmansenmeijer.nl, 070 - 374 63 84.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT