Stages

Studentstage Notariaat

Studentstage notariaat

Lexence is een gespecialiseerd kantoor dat op haar kerngebieden ondernemingsrecht, vastgoed en arbeidsrecht concurreert met de grootste kantoren van de Zuidas. Lexence bedient met verschillende teams aansprekende cliënten die in de top van hun markt opereren. De insteek van de teams is altijd het vinden van de juiste oplossing voor de cliënt waarbij zowel adviseren als procederen tot de dagelijkse gang van zaken behoort. De advocaten en notarissen werken als specialisten naadloos samen.

Het lopen van een studentstage is bij uitstek een mogelijkheid om te onderzoeken of jij en het notariaat een goede match vormen. Je wordt betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Lexence, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij de jurisprudentielunches. Maar vergeet de kantoorborrels en diverse sociale activiteiten niet!

Je kunt stage lopen binnen het notariaat vastgoedrecht of het notariaat ondernemingsrecht. Wij zijn flexibel ten aanzien van de invulling van de studentstage. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een scriptiestage te volgen of een combinatie tussen een studentstage en het schrijven van een scriptie. De studentstage duurt 4 tot 8 weken, bij een gecombineerde stage is de periode langer.

Indien je graag als student-stagiair bij Lexence aan de slag wil, reageer dan nu! We ontvangen graag een motivatiebrief, voorzien van een recent curriculum vitae, cijferlijst(en), de sectie van jouw voorkeur en de periode waarin je stage wilt lopen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en bel met Stephanie Hamer, Recruiter, (020) 5736 711.

Uitsluitend sollicitaties via de website worden in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT