Stages

Management Trainee sector Zorg en Welzijn

Management Trainee

Als je net bent afgestudeerd en je aan het begin van je carrière staat, wil je aan de slag om ervaring op te doen. Vaak zijn er dan maar beperkte mogelijkheden om je te oriënteren. En dat is juist heel belangrijk, want je startfunctie is vaak bepalend voor de rest van je carrière. Maar hoe weet je nu direct wat je leuk vindt? En wat precies de mogelijkheden zijn met jouw studie?

High Select biedt jou de mogelijkheid om na je afstuderen een Traineeship in de sector Zorg en Welzijn te volgen. Bij een Traineeship denken veel afstudeerders nu niet direct aan de zorgsector. Toch is dit een sector, waarin enorm veel gebeurt en heel veel ontwikkelingen plaatsvinden. Organisaties in de gezondheidszorg hebben door o.a. de marktwerking steeds vaker te maken met projecten, waarvoor specifieke kennis of ervaring nodig is. Voor jou een uitgelezen kans om te ervaren, dat de zorg zeer dynamisch is en jou een uitdagende carrière kan bieden.

Wie wordt Trainee bij High Select?
Wanneer je Trainee bij High Select wilt worden, doorloop je een strenge selectieprocedure. Natuurlijk weegt je opleiding zwaar, maar motivatie en persoonlijkheidskenmerken zijn minstens zo belangrijk. Niet iedereen is geschikt om Trainee te worden; je moet in je toekomst willen investeren door er tijd en energie in te steken.

Voor dit Traineeship zoeken wij jonge, net afgestudeerde academici, die over voldoende ambitie en de nodige feitelijke en mentale bagage beschikken.

Een kandidaat:

  • is (bijna) afgestudeerd in bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, HRM, Sociale Wetenschappen, Bedrijfskunde, Rechten of Communicatiewetenschappen;
  • heeft nog weinig of geen ervaring op de arbeidsmarkt;
  • is niet ouder dan 26 jaar;
  • ziet het als een uitdaging om zich de komende twee jaar in te zetten voor uiteenlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers door het hele land;
  • is bereid om de komende twee jaar naast het werk (ook in vrije tijd) intensief te investeren door middel van opleidingen en trainingen.

Traineeprogramma

Tijdens het Traineeship voer je een aantal projecten uit bij verschillende organisaties. Daarnaast krijg je een Traineeprogramma aangeboden, dat bestaat uit trainingen, coaching, intervisie en workshops. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het “sociale” deel, zodat je een goed netwerk kunt opbouwen.

Ben je geïnteresseerd?

Vul dan het sollicitatieformulier in op de website. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met onze HRM afdeling, 033-4655639.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT