Stages

Scriptie-stagiair(e)

Als scriptie-stagiair(e) werk je gedurende drie maanden drie tot vier dagen per week aan je scriptie bij ons op kantoor. Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen kantoor: met hem/haar kun je sparren over het onderwerp van je scriptie. Ook vergaar je kennis tijdens jurisprudentiebesprekingen en sectielunches en ben je natuurlijk welkom bij al onze sociale activiteiten. Op deze manier kan je ons kantoor goed leren kennen.

De lat bij BarentsKrans ligt hoog. Daarom zoeken we gedreven en ondernemende juridische talenten. We verwachten dat jij, net als wij, dedicated bent. Zowel op professioneel vlak als in het privéleven. Heb jij die ambitie, dan pas jij bij BarentsKrans.

Ons aanbod
Wanneer je als scriptie-stagiair(e) bij ons aan de slag gaat, krijg je een eigen werkplek op de kamer van een van onze juristen. Als scriptie-stagiair(e) ontvang je geen stagevergoeding. Als je geen recht (meer) hebt op een studenten OV-abonnement ontvang je wel een reiskostenvergoeding. Tevens profiteer je van een lunchkostenregeling in ons bedrijfsrestaurant.

Solliciteren
Ben jij de dedicated scriptie-stagiair(e) die wij zoeken? Stuur ons dan je motivatiebrief voorzien van je curriculum vitae, een kopie van je originele en ongeschoonde cijferlijst(en), eventuele stagebeoordelingen en onderzoeksopzet via de volgende link. Wil je meer weten over onze scriptiestage? Neem dan contact op met onze recruiter Nando Dons via 070 – 376 07 18 of nando.dons@barentskrans.nl.

BarentsKrans biedt talentvolle Universitaire rechtenstudenten in de eindfase van hun master de mogelijkheid om een scriptiestage te lopen.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT