Stages

Advocaat-stagiaires (meerdere praktijkgroepen)

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkt is de Benelux. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten. 

Voor onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam zijn we altijd op zoek naar talentvolle advocaat-stagiaires voor de verschillende praktijkgroepen.  

Praktijkgroepen
Arbeidsrecht
Bank- en effectenrecht
Mededinging & Overheid
Ondernemingsrecht
Litigation & Risk Management
Vastgoed

Omdat wij ons realiseren dat de dagelijkse praktijk binnen de bedrijfsjuridische dienstverlening verschilt van wat je op de universiteit hebt geleerd, hebben wij de Loyens & Loeff Academy in het leven geroepen. Tijdens deze speciale opleiding bieden wij onze nieuwe medewerkers een praktijkgericht introductieprogramma. Na de Academy volg je de beroepsopleiding van de NOVA en neem je deel van de Law Firm School.  

Solliciteren
Wil je solliciteren? Vul dan hier het formulier in. Als starter stuur je een open sollicitatie. Uiteraard kun je aangeven welke praktijkgroep jouw voorkeur heeft. Voor de sollicitatie dien je een motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen op te sturen. De motivatiebrief kun je richten aan Tessa van de Pol.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT