Stages

Student-stage Buitenland

Derde- en vierdejaars studenten Nederlands recht bieden wij ook de mogelijkheid om tijdens een buitenlandse stage Loyens & Loeff beter te leren kennen. De stage duurt twee maanden waarvan één in een buitenlandse vestiging. Je mag zelf bepalen in welke vestigingen je de stagetijd doorbrengt.

Als student Nederlands recht kun je stage lopen in de volgende buitenlandse vestigingen:

Londen
New York
Parijs

Gedurende de stage draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Zo ga je vanaf de eerste dag meteen aan de slag met interessante rechtsvragen, het schrijven van processtukken en adviezen. Daarnaast woon je cliëntbesprekingen en zittingen bij en neem je deel aan diverse trainingen, cursussen en sociale activiteiten.

Wij regelen en vergoeden de reis en de huisvesting in het buitenland. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand + de cost-of-living factor. 

De sollicitatieprocedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie, gevolgd door twee gesprekken met  leden uit de student-stagiaire commissie en twee partners.

Solliciteren
Wil je solliciteren? Vul dan hier het formulier in. Voor de sollicitatie dien je een motivatiebrief, CV en cijferlijst op te sturen. De motivatiebrief kun je richten aan Tessa van de Pol.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT