Stages

Student-stage Binnenland

Derde- en vierdejaars studenten Nederlands recht bieden wij de mogelijkheid om tijdens een binnenlandse stage kennis te maken met Loyens & Loeff. Gedurende de stage draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Zo ga je vanaf de eerste dag meteen aan de slag met interessante rechtsvragen, het schrijven van processtukken en adviezen. Daarnaast woon je cliëntbesprekingen en zittingen bij en neem je deel aan diverse trainingen, cursussen en sociale activiteiten.

Als student-stagiaire deel je een kamer met een medewerker. Een stage duurt twee maanden. Je mag zelf bepalen in welke vestiging je de stagetijd doorbrengt. De stagevergoeding bedraagt € 750,- bruto per maand. 

De sollicitatieprocedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie, gevolgd door een gesprek met twee leden uit de student-stagiaire commissie.

Solliciteren
Wil je solliciteren? Vul dan hier het formulier in. Voor de sollicitatie dien je een motivatiebrief, CV en cijferlijst op te sturen. De motivatiebrief kun je richten aan Tessa van de Pol.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT