Stages

Meewerkstagiair bedrijfsfinancieringen

Binnen het team Kleinbedrijf is ruimte voor een:

Meewerkstagiair Bedrijfsfinancieringen Kleinbedrijf

HBO/WO bedrijfskundige of economische achtergrond

of specialisme op het gebied van duurzaamheid

Fulltime (36-40 uur), 4 tot 6 maanden, te Zeist

Startdatum in overleg vanaf januari 2016

Als stagiair draai je mee in het team en leer je over het verstrekken van krediet aan bedrijven en het onderhouden van kredietrelaties.

Je taken:

Je ondersteunt het team bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, waaronder:

  • Het analyseren van kredietaanvragen en een eerste beoordeling daarvan op duurzaamheids- en bedrijfeconomische parameters;
  • Het voorbereiden van kredietaanvragen en -gesprekken;
  • Het analyseren van de prestaties van de bestaande relaties en dit vastleggen in de kredietrevisie. 

Profiel 

Je profiel:

  • Eindfase universitaire of HBO studie;
  • Bedrijfseconomische of duurzaamheids-gerelateerde studie;
  • Aantoonbare interesse in bedrijfsfinanciering;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandig en flexibel;
  • Aantoonbare affiniteit met de missie van Triodos Bank. 

Organisatie 

Triodos Bank financiert duurzame en maatschappelijk betrokken ondernemingen die op een concrete manier bijdragen aan een duurzame en betere samenleving. Triodos zet hierbij geld in van spaarders die hetzelfde doel nastreven. De bank verstrekt kredieten ten behoeve van duurzame energie, landbouw en voeding, kunst en cultuur, zorg en welzijn, duurzaam vastgoed en aan partijen uit het midden- en kleinbedrijf die zich onderscheiden op maatschappelijk vlak of koploper zijn als gaat om duurzaamheid binnen hun bedrijfstak. Op deze wijze draagt Triodos Bank bij aan een samenleving waarin levenskwaliteit wordt bevorderd.

Het team Kleinbedrijf onderhoudt de relatie met 450 zakelijke klanten. Het team behandelt dagelijks kredietaanvragen van ondernemers. Deze worden beoordeeld op bancaire gronden en op de overeenstemming van de missie van het bedrijf en die van Triodos. 

Aanbod 

Stage bij Triodos Bank

Een stage bij Triodos Bank biedt je de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Er heerst een informele en transparante werkcultuur. Wij bieden een dynamische werkomgeving binnen een groeiende organisatie waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. We geven je de mogelijkheid om je duurzaamheidkennis of bedrijfseconomische kennis in de praktijk te brengen. Je leert de beginselen van bedrijfsfinanciering en het onderhouden van kredietrelaties. Je leert wat er voor een bank nodig is om duurzaamheidinitiatieven te financieren. Wij verwelkomen je nieuwe inzichten op het gebied van duurzaamheid en/of bedrijfseconomie. Je ontvangt de standaard stagevergoeding van Triodos Bank. 

Interesse?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raphaël Nouwen, teammanager: telefoon 030-6942069 of mail: raphael.nouwen@triodos.nl. Je sollicitatie, met motivatiebrief en recent CV, ontvangen we graag voor 17 november a.s. Solliciteren uitsluitend via de website: over Triodos/vacature/button solliciteer nu. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 26 november 13-17 uur en vrijdag 27 november 9-12 uur. 

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT