Stages

Juridisch medewerker/advocaat-stagiair faillissementsrecht en contractenrecht La Gro

Voor de commerciële handelspraktijk op ons kantoor in Gouda zoeken wij een juridisch medewerker of advocaat-stagiair. Het accent in de praktijk zal met name liggen op het faillissementsrecht en contractenrecht. 

In het Groene Hart van de Randstad, op nog geen half uur rijden van de 4 grote steden,

vind je de 3 vestigingen van La Gro Advocaten.In deze regio én daarbuiten staan wij al ruim 100 jaar toonaangevende cliënten bij. Op onze vestiging in Gouda bieden wij specialistische kennis op het gebied van contractenrecht, faillissementsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. 

Als juridisch medewerker assisteer je de advocaten in de uitoefening van de praktijk.

Je zoekt onder meer jurisprudentie uit voor in behandeling zijnde dossiers, bent aanwezig bij cliëntbesprekingen, stelt notities en concept adviezen op en bereidt processtukken voor. 

Je neemt actief deel aan de interne cursussen en sectiebijeenkomsten op kantoor.

Bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan bestaat de mogelijkheid om na een periode van één jaar door te groeien naar de functie van advocaat-stagiair.

Advocaat-stagiairs bieden wij een opleiding met een brede ontwikkeling. In de eerste jaren als stagiair is het opdoen van ervaring in de rechtszaal en het leren onderhouden van cliëntencontacten belangrijk om je te kunnen ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat. Naast vakinhoudelijke ontwikkeling is er veel aandacht voor de ontwikkeling van (commerciële) vaardigheden.   

Werken bij La Gro Advocaten is werken in een uitdagende omgeving met een prettige informele werksfeer. Als middelgroot kantoor besteden wij veel aandacht aan verdieping en verbreding van de kennis van onze advocaten. La Gro Advocaten is een erkend opleidingsinstituut. Ook doen wij actief aan kennisoverdracht aan onze cliënten en geven bijvoorbeeld workshops en trainingen over actualiteiten in het recht.  

Wij bieden 

een professionele werkomgeving met enthousiaste kantoorgenoten, volop ruimte om je te ontwikkelen, uitstekende opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. 

Wij vragen 

een studie Nederlands recht (civiel recht of een ondernemingsrechtelijke afstudeerrichting) recent afgerond met bovengemiddelde cijfers

interesse in het faillissementsrecht en het contractenrecht 

relevante extra curriculum activiteiten naast je studie

een creatief denker die analytisch sterk, doortastend en pragmatisch is 

ondernemerszin en affiniteit met de MKB markt  

Kijk voor een eerste kennismaking met La Gro Advocaten op www.lagrolaw.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met mr. Rob de Bruin of

mr. Gerben Barendregt (telefoon 0182-518433). 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Brigitta van der Heijden (P&O, telefoon 0172 – 503250).  

Geïnteresseerd? 

Wij ontvangen graag je sollicitatie vóór 22 september 2015. 

Stuur je motivatie, cv, ongeschoonde bachelor en master cijferlijsten, en eventuele stagebeoordelingen, uitsluitend per e-mail naar:

sollicitatie@lagrolaw.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden. 

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT