Stages

Student-stagiair La Gro

Heb je je universitaire rechtenstudie nog niet afgerond maar zit je (bijna) in de masterfase van je studie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? 

La Gro Advocaten biedt gedurende het hele jaar diverse stageplaatsen in de advies- en procespraktijk van onze 3 kantoren in het Groene Hart midden in de Randstad. Je leert wat de praktijk inhoudt en ervaart de werksfeer van La Gro Advocaten. 

De verschillende secties betrekken je bij zaken, je buigt je over juridische vraagstukken, schrijft (concept)notities en stelt processtukken op. Je woont cliëntbesprekingen en zittingen bij. Vanzelfsprekend neem je ook deel aan kantoorcursussen, sectiebijeenkomsten en de wekelijkse kantoorvergadering, waarin actuele ontwikkelingen en jurisprudentie wordt besproken. Je bent welkom op kantoorborrels en andere sociale activiteiten om in informele sfeer alle kantoorgenoten te leren kennen.  

Wij bieden een prettige, professionele werkomgeving met enthousiaste kantoorgenoten. 

De studentstage duurt 6 tot 8 weken (in overleg, parttime is bespreekbaar) en je krijgt een vaste begeleider. De stage wordt afgesloten met een evaluatiegesprek en een schriftelijke beoordeling. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding. 

Afhankelijk van je studierichting en de universiteit waar je staat ingeschreven, kan een studentstage studiepunten voor de rechtenstudie opleveren. 

Je kunt een voorkeur aangeven voor een stage in de algemene praktijk of voor een stage bij een van onze secties. In de zomerperiode (juli/augustus) zijn er geen stagemogelijkheden. 

Voor meer informatie bel je met Brigitta van der Heijden (0172-503250). 

Ben je geïnteresseerd in een studentstage dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met cv en recente universitaire cijferlijsten per e-mail sollicitatie@lagrolaw.nl

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT