Stages

Studentstage De Advocaten van Van Riet

De Advocaten van Van Riet biedt jou als enthousiaste en betrokken student graag een buitengewone stage, waarbij je voor zes weken tot twee maanden deel uitmaakt van ons team.

Tijdens de studentstage werk je samen met de advocaten van alle secties. Je woont zittingen en besprekingen bij, en helpt mee bij de voorbereidingen en de evaluaties ervan.

Naast de verschillende zaken waarin je meedraait maak je kennis met ons kantoor door jurisprudentiebesprekingen, vakinhoudelijke cursussen, borrels en andere activiteiten, o.a. van de Jonge Balie. Op deze manier leer je het beroep van advocaat kennen, zodat je straks weloverwogen kan kiezen om wel of niet de advocatuur in te gaan. Bovendien kun je bij ons een start met je scriptie te maken. We denken graag met je mee over een origineel onderwerp of met de invulling van het reeds door jouw gekozen onderwerp. Na afloop van de studentstage bekijken we samen hoe jij je stage hebt ervaren en geven wij tips voor de toekomst.

Studenten komen in aanmerking voor een stagevergoeding.

Zit je in de laatste fase van je universitaire rechtenstudie en heb je belangstelling voor een studentstage bij De Advocaten van Van Riet? Stuur je CV, cijferlijst en korte motivatie naar Diederick van Dalen via vandalen@vanvanriet.nl.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT