Vacatures

Meewerkstage

BRight Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor voor advies, bemiddeling en procedures op het gebied van het Intellectuele Eigendom, ICT, Privacy en Commerciële Contracten.

BRight Advocaten zoekt enthousiaste rechtenstudenten (m/v) die graag kennis willen maken met de praktijk van een gespecialiseerd advocatenkantoor. Voorwaarde is een aantoonbare interesse in intellectuele eigendom, IT en/of verbintenissenrecht en het gevolgd hebben van vakken op minstens één van deze gebieden.

Tijdens de (twee maanden durende) stage draai je volledig mee in onze praktijk en ga je mee naar zittingen, besprekingen met cliënten en zit je bij een van onze juristen op de kamer. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding, indien van toepassing een reiskostenvergoeding en aan het einde van je stage een beoordeling.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij een gespecialiseerd advocatenkantoor met een prettige werksfeer en informele verhoudingen, stuur dan een brief met je CV en cijferlijst aan Lotte van Gorp: lvgorp@bright-advocaten.nl.

Vragen?
Voor aanvullende informatie of vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Lotte van Gorp op 076-5300050. Je kunt ook onze website raadplegen: www.bright-advocaten.nl.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT