Vacatures

Juridische bijbaan Legal Team

Young Law is een van de snelst groeiende juridische platforms van Nederland. Bij ons komt de wereld van de advocatuur samen met de wereld van de student.

Wat kan je verwachten?

Als lid van het Legal Team zul je 10 uur per week juridische werkzaamheden verrichten en hier een vergoeding voor ontvangen. Dit houdt onder meer in dat je algemene voorwaarden, privacyverklaringen en overeenkomsten zult gaan opstellen. Wij snappen dat je hier waarschijnlijk weinig ervaring mee hebt. Daarom krijg je trainingen van advocaten in hoe je de perfecte juridische documenten dienst op te stellen.

Maar werken bij Young Law houdt meer in dat dat alleen. BIj Young Law is diegene die de juridische documenten opstel, ook het aanspreekpunt voor de klant. Daarom krijg je workshops van professionals over hoe je het beste met de klant kunt omgaan. Je ontwikkelt dus niet alleen je juridische vaardigheden, maar ook je sociale vaardigheden.

Wie ben jij?

Als lid van het Legal Team ben je een ambitieuze en ondernemede rechtenstudent aan de universiteit. Naast de studie wil je je graag verdiepen en praktijkervaring opdoen. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een uitstekende schrijfvaardigheid. Het is daarnaast van belang dat je minimaal 90 ECTS hebt behaald en een 7.0 of hoger gemiddeld (richtlijn) staat.

Waarom Young Law?

Als lid van het Legal Team van dé juridische startup, ben je onderdeel van een enthousiast en dynamisch team. Je maakt als rechtenstudent bij ons kennis met de advocatuur en wat daarbij komt kijken. Je ontwikkelt niet alleen juridische en sociale vaardigheden, maar wij bereiden je ook voor op de arbeidsmarkt. Zo zul je onder meer trainingen volgen over hoe je het beste een sollicitatie kunt voorbereiden, je cv moet opstellen en wat je wel en niet in een sollicitatiegesprek moet zeggen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij onze partners.

Enthousiast?

Dan horen wij graag van jou! Upload je cv, cijferlijst en motivatiebrief (max.1 A4). Mocht je vragen hebben betreffende de functie, neem dan contact op met Noah door te mailen naar noah@younglaw.nl. Wij kijken uit om nader kennis met jou te maken!

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT