Vacatures

Pas afgestudeerde juristen

Sijbrandij de Waard advocaten, gevestigd aan de Emmalaan 21 te Utrecht,  heeft per 1 januari 2018 2 vacatures beschikbaar voor pas afgestudeerde juristen. Enige kennis van aansprakelijkheidsrecht strekt tot aanbeveling omdat het gaat om het verlenen van rechtsbijstand aan mensen die personenschade hebben opgelopen door verkeersongevallen. Er wordt een hoge mate van zelfstandig werken verwacht waarbij een heel scala aan vaardigheden ontwikkeld kan worden en waarbij snel juridische kennis op het gebied van letselschade en aansprakelijkheid eigen wordt gemaakt. Het is een ideale baan voor iemand die zich wil kunnen trainen in onderhandeling, dossieropbouw en het verlenen van rechtshulp aan juridische leken. Dat vergt nogal wat van de communicatieve vaardigheden.

Er zijn reeds 4 juristen werkzaam in een zelfde functie en zodoende is er alle gelegenheid voor teamoverleg en samenwerking.

Beschikbaar per 1 januari 2018 is cruciaal omdat het gaat om het beheren van al lopende dossiers. De beloning is marktconform.

Brief en CV kunnen worden gezonden aan info@sdwadvocaten.nl’. 

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT