Vacatures

Student-stagiaire

MANZ Legal is een advocatenkantoor  dat voornamelijk ondernemingen hoogwaardige juridische ondersteuning biedt. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht,  insolventierecht, het algemene verbintenissenrecht  en het civiele procesrecht.

Naast advisering en ondersteuning aan onze Nederlandse opdrachtgevers staan we in Turkije gevestigde ondernemers bij die ons via de website www.hollandahukuku.com vinden. We begeleiden hen onder meer bij het oprichtingstraject tot een ondernemingsstructuur en faciliteren aanvragen voor verblijfsvergunningen. 

MANZ Legal biedt studenten met affiniteit met deze rechtsgebieden en die bij voorkeur kennis van de Turkse taal hebben een kans om tijdens een stage kennis te maken met praktijk. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit ondersteuning van advocaten door het analyseren en behandelen van dossiers en jurisprudentieonderzoek. Het bijwonen van zittingen en besprekingen met cliënten hoort daar vanzelfsprekend bij. 

Spreken de diverse hierboven genoemde onderwerpen je aan en ben je op zoek naar een afstudeer- of meewerkstage? Stuur dan een korte email met motivatie voorzien van CV naar: secretariaat@manzlegal.nl

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT