Utrecht

MANZ Legal

MANZ Legal is een advocatenkantoor in Utrecht dat voornamelijk ondernemingen hoogwaardige juridische ondersteuning biedt. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht,  insolventierecht, het algemene verbintenissenrecht  en het civiele procesrecht. Meer informatie over ons kantoor en onze mensen vind je op www.manzlegal.nl

Met een fiscaal advies- en accountantskantoor voeren we de website www.hollandahukuku.com, waarmee we in Turkije gevestigde ondernemers informeren  over alle juridische en fiscale aspecten van het zakendoen mét en het oprichten van een bedrijf in Nederland. Via deze website vinden in Turkije gevestigde ondernemers MANZ Legal als zij een advocaat, fiscalist of  boekhouder nodig hebben. Denk aan begeleiding bij het oprichtingstraject tot een ondernemingsstructuur en het faciliteren van aanvragen voor verblijfsvergunning voor de directie.

Daarnaast heeft MANZ Legal de enige bomenrecht-advocaat in Nederland in haar gelederen, die via de website www.bomenrecht.nl veelvoorkomende vragen beantwoordt over juridische kwesties gerelateerd aan bomen . Dat kunnen particuliere geschillen zijn (denk aan overlast of schade na een storm) maar ook bestuursrechtelijke kwesties (kapvergunningen) en advisering aan gemeentediensten over bijvoorbeeld de onderhoudsplicht en risico’s als eigenaar.

Vacatures bij MANZ Legal

Student-stagiaire
© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT