De Young Talent Group

Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen verschillende juridische faculteitsverenigingen. Op dit moment zijn JFV Grotius (Leiden), de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) en Magister JFT (Tilburg) aangesloten. Het doel is om rechtenstudenten te informeren over de verschillende mogelijkheden tijdens en na hun studie.

Voor studenten 

Website
De website van de Young Talent Group is een platform met een actueel stage van kantoorprofielen, stages, vacatures en recruitmentactiviteiten. 

Mailings
Kantoren en bedrijven organiseren geregeld businesscourses, masterclasses en andere recruitmentactiviteiten. Als je je inschrijft bij Young Talent Group word je gratis op de hoogte gehouden van deze activiteiten. Bij je inschrijving geef jij aan welke rechtsgebieden jij interessant vind. De Young Talent Group zal jou dan ook enkel mails sturen die betrekking hebben op jouw interessegebieden. 

Wil jij je interessegebieden aanpassen? Dat kan hier

Aanmelden
Wil jij je aanmelden bij de Young Talent Group? Dat kan hier! Deelname aan de Young Talent Group is kosteloos en je kan je op elk moment uitschrijven. 

Privacy bescherming
Jouw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en blijven te allen tijde in handen van Young Talent Group. Bedrijven krijgen geen inzage in de door jouw verstrekte gegevens. Alle mailingen van bedrijven worden onder beheer van Young Talent Group uitgevoerd.

Voor kantoren, bedrijven en instellingen

Is uw bedrijf geïnteresseerd om zich aan te sluiten bij de Young Talent Group? De Young Talent Group biedt verschillende abonnementen aan. Naast ons reguliere abonnement bieden wij een speciaal abonnement aan voor regionale kantoren met minder dan 25 juridisch medewerkers. De abonnementen bieden u onder andere de mogelijkheid om een kantoorprofiel, agenda-items, stages en vacatures op onze website te plaatsen. Daarnaast bieden bepaalde abonnementen de mogelijkeid om mailings te versturen naar (een gedeelte van ons) deelnemersbestand. Dit deelnemersbestand bestaat momenteel uit ruim 6.200 studenten uit verschillende universiteitssteden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@youngtalentgroup.nl of bel naar 030 - 7116253. 

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT