Kantoren

Pot Jonker Advocaten N.V.

ONS VERHAAL

Pot Jonker is het grootste advocatenkantoor in de regio Haarlem. Maar ondanks onze omvang, onze brede klantenkring, ons uitgebreide palet aan specialisaties, ‘voelen’ we toch klein. Dat komt omdat we een persoonlijke benadering heel belangrijk vinden. We willen zaken doen als mensen met mensen. Direct contact met u hebben, snel schakelen, korte lijnen, makkelijk bereikbaar zijn en een hoge kwaliteit voor opvallend concurrerende tarieven bieden. Dat is waar we ons in onderscheiden. 

KORTE LIJNEN 

Bij Pot Jonker schakelen we snel. U zit niet te wachten op slepende procedures, daarom zoeken we altijd naar de beste én de snelste oplossing voor uw probleem. We zijn resultaatgericht en jagen geen onhaalbare zaken na. Als klant heeft u altijd direct contact met onze advocaten, zodat u op de hoogte bent en een vast aanspreekpunt hebt. 

STERK IN DE REGIO 

Bij Pot Jonker werken we voor landelijke opdrachtgevers, maar ook voor lokale overheden, ondernemers en instellingen. We weten wat er speelt in de regio, kennen de juiste mensen en kanalen. Zo kunnen we op een zeer efficiënte manier naar de beste oplossing voor uw zaak zoeken. 

BEREIKBAAR 

We vinden dat een goede advocaat voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dat bedoelen we heel letterlijk: door een gratis parkeerplaats voor de deur en geen files de drukke binnenstad in. Maar ook figuurlijk: concurrerende tarieven en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. U bent voor beide bij ons aan het juiste adres. 

PERSOONLIJK 

We doen zaken als mensen met mensen. Dat betekent dat we op een persoonlijke manier met u samenwerken. Luisteren, doorvragen, op zoek naar de essentie van uw probleem. We willen weten wat u echt wilt, de feiten uitpluizen, belangen afwegen en risico’s beheersen. Bij Pot Jonker hebben we een goed gevoel voor mensen en mogelijkheden.

Vacatures bij Pot Jonker Advocaten N.V.

Studentstage
© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT