Kantoren

Huisvestingsadvocaten

Huisvestingsadvocaten BV is een nichekantoor dat met vijf advocaten en drie juridisch medewerkers vanuit de Millenniumtower in Rotterdam hoofdzakelijk op het gebied van het huurrecht landelijk opereert. De cliënten van Huisvestingsadvocaten zijn woningcorporaties en verantwoordelijke commerciële verhuurders, zowel institutionele beleggers als particulieren. Ons werkterrein strekt zich uit van ontruimingen wegens overlast tot sloopprojecten en van het beoordelen en opstellen van contracten tot advisering bij grootschalige renovatie.

De keuze om alleen voor verhuurders te werken, maakt dat onze specialisatie veel verder gaat dan puur en alleen de toepassing van het recht. Wij kennen de markt door en door; wij kennen de mensen, begrijpen hun verantwoordelijkheidsgebieden en kunnen ons inleven in de gevoeligheden van de branche. Huurrecht gaat over zowel de bron van inkomsten van een onderneming als ook over de basisbehoefte van een dak boven je hoofd. Dat maakt dat je gedegen kennis van het huurrecht nodig hebt om de rechter te overtuigen. De combinatie van onze specialistische kennis van het huurrecht en kennis van deze specifieke markt leidt tot hechte en langdurige relaties met onze cliënten.

Wij hebben met regelmaat plaats voor een student-stagiaire en met enige regelmaat voor een advocaat-stagiaire. Als je civielrechtelijk bent georiënteerd, vergevorderd in je studie en ook nog slim, dan horen we graag van je. Gevoel voor humor strekt tot aanbeveling. 

Vacatures bij Huisvestingsadvocaten

Advocaat-stagiaire huurrecht
Student-stagiaire
© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT