Kantoren

BarentsKrans

Aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. Dat houdt werken bij BarentsKrans in. Ben jij scherpzinnig en wil je je blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notariskantoor met een grote en groeiende (inter)nationale praktijk. Met ruim 70 advocaten en notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen ,  vanuit ons historische maar moderne kantoor op een prachtige locatie in het centrum van Den Haag.

Wij werken met compacte teams van specialisten op hoog juridisch niveau aan bijzonder interessante, vaak ook spraakmakende zaken. We hebben daarbij intensief en persoonlijk contact met zowel onze cliënten als met elkaar. Dit zorgt voor een informele en inspirerende werksfeer. Wij  hebben specialisten op de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, bestuursrecht, cassatie, commercial litigation, commerciële contracten, corporate  litigation, corporate/M&A, EU & Mededinging, financieringen & financieel toezicht, IE & technologie en vastgoed.

Dedicated
Binnen kantoor hanteren we de principes ‘verdiepen, vragen en verbeteren’. Door ons te verdiepen in de wereld van cliënten én van elkaar, kunnen we beter inspelen op de behoeften en wensen van cliënten en beter samenwerken. We vragen om feedback om die verbeteringen door te voeren die voor onze cliënten het verschil maken. Dat maakt ons ‘dedicated’.

Werken bij BarentsKrans betekent werken op hoog juridisch niveau. Om dat niveau te bereiken besteden we veel tijd en aandacht aan jouw opleiding. Dit doen we niet voor niets. Dit doen we omdat wij graag werken met zelfstandige en ondernemende specialisten. Specialisten die een hoge kwaliteit nastreven als het gaat om het leveren van juridische dienstverlening en die een vraagbaak zijn voor cliënten én kantoorgenoten. Ook dat is ‘dedicated’.

Ontdek waar je interesses liggen
BarentsKrans geeft jou de mogelijkheid om twee maanden een student-stage te lopen. Tijdens deze stage ervaar je hoe het dagelijkse leven van een advocaat-stagiair er uitziet. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen met cliënten en bezoeken buiten kantoor. Omdat je tijdens deze stage bij een advocaat of (kandidaat-)notaris op de kamer zit, ervaar je van dichtbij hoe de dagelijkse praktijk er uitziet. Je bent niet aan één sectie verbonden, maar verricht werkzaamheden voor alle secties en zoekt diverse juridische vraagstukken uit. Op die manier ontdek je waar jouw interesses liggen.

Maak kennis met ons
Ben jij dedicated, getalenteerd en wil je je snel ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans. Wil je kennismaken met ons? Bezoek dan een van onze studentenevenementen of neem contact op met onze recruiter Nando Dons +31 70 376 07 18 of stuur een e-mail naar  hr@barentskrans.nl.

Vacatures bij BarentsKrans
Kom bij ons een student-stage of scriptie-stage lopen! Klik hier voor meer informatie. Of ben je afgestudeerd? Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod.

Vacatures bij BarentsKrans

Studentstage
Scriptiestage
Advocaat-stagiaire Corporate/M&A
Advocaat-stagiaire Vastgoed
© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT