Agenda

Inhousedag Academie voor Wetgeving en de Academie voor Overheidsjuristen
di 16 jan 2018

Trainee worden? Meld je nu aan voor de inhousedag!

Heb je belangstelling voor het vak van wetgevingsjurist of overheidsjurist? Wil je meer weten over onze traineeopleidingen? De Academie voor Wetgeving en de Academie voor Overheidsjuristen organiseren gezamenlijk twee inhousedagen, op dinsdag 28 november 2017 en dinsdag 16 januari 2018.

Verhalen uit de praktijk
Tijdens deze middag vertelt een directeur Juridische Zaken van een ministerie over het vak. Ook deelt een trainee zijn of haar ervaringen met de opleiding en het werk.

Opleiding
Je krijgt informatie over de opzet en inhoud van beide traineeopleidingen. Tijdens de borrel na afloop kan je vragen stellen aan de trainees en de staf van de Academies.

Workshop
In de workshop ga je zelf aan de slag. Zo kun je ervaren welke vaardigheden een rol spelen bij het werk van de wetgevingsjurist en de overheidsjurist.

Selectieprocedure
Spreekt de opleiding tot wetgevingsjurist of overheidsjurist jou aan? We vertellen je tijdens de inhousedag alles over de selectieprocedure.

Aanmelden inhouse
Volg jij een juridische master, of ben je niet langer dan vier jaar geleden afgestudeerd? Geef je dan op via academie@acwet.nl. Vermeld daarbij op welke datum je wilt komen, en wat jouw opleiding, afstudeerrichting, universiteit en (verwachte) jaar van afstuderen zijn.

Er is per dag een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

De Nederlandsche Bank N.V.
De Rechtspraak
Simmons & Simmons
Van Iersel Luchtman N.V.
© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT